Kettingfoto 2016 groep 3

Foto 1: Marion:
Foto 2: Jan S.:

Mijn link naar de startfoto van marion: zand vervangen door water
Foto 3: Peter:
Foto 4: Annemarie:

Op de kettingfoto die ik kreeg zag ik twee soorten vogels, de ooievaars op hun nest en een weg of voorbij vliegende (Nijl)gans. Ik heb daarom twee verschillende soorten eieren in elkaar in close-up (in tegenstelling op de vogel foto die juist wat verder weg was) gefotografeerd en om deze nog wat abstracter te maken heb ik de foto omgezet naar zwart/wit, wat dan ook weer een verwijzing is naar de ooievaars.

Foto 5: Andre:

In de foto die ik kreeg zit een ei. En voor pannenkoeken maken heb je eieren nodig.

Foto 6: Aartje:
Foto 7: Lusine:

De foto waarop ik moest voortborduren is een bord met fruit in de form van palmbomen. Mijn foto is een ontbijtje onder/bij de palmbomen op Ibiza waar het fruit een klein beetje terug komt in de vorm van jam 🙂

SONY DSC

0 Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

CONTACT OPNEMEN

Vul het onderstaande formulier in om contact met ons op te nemen.

Sending

©2019 All rights reserved - Website door ErikLand.nl

Log in with your credentials

Forgot your details?