Over ons

Fotoclub Elburg heeft een bestuur, voor de dagelijkse taken en een activiteitencommissie
die de indelingen van de clubavonden voor haar rekening neemt.

Clubavonden
Iedere maand, met uitzondering van juli en augustus, komen de leden bij elkaar tijdens een clubavond,

welke gehouden wordt van 19.30 tot ongeveer 22.00 uur in het Gruithuis in Elburg.
De clubavond heeft één vast item, de verkiezing van de foto van de maand, en bestaat verder uit een wisselende invulling.
De ene keer gaan de leden met table-top fotografie aan de slag en een andere keer met fotobespreking,
ook geeft regelmatig een lid een presentatie van de eigen portfolio of een lezing over zijn of haar favoriete fotograaf.
Af en toe wordt er ook een spreker uitgenodigd voor een presentatie op een clubavond.

Het lidmaatschap kost 50,= euro per jaar en wordt vooraf in januari betaald.

Leer en interesse groepjes (LiG)
De verschillende LiG groepjes hebben allemaal een trekker die de

groepjes regelmatig bij elkaar roept voor een leer en inspiratie moment
bij één van de leden thuis of op een locatie ergens in het land.
Voor elke denkbare fotografische ontwikkeling kan een LiG groep opgericht worden.
Momenteel zijn de LiG groepen: Flits, Photoshop/Lightroom, straatfotografie en macro en Landschap- & Natuurfotografie actief.

Bestuur
Voorzitter: Kees jaket | Secretaris: Hanneke Klijnstra | Penningmeester: Dinja Schraa | Ledenadministratie: Klaas Teisman

Activiteitencommissie
Margriet Koele |