Fotoclub Elburg exposeert: Landschap, mens en foto van de maand

Vanaf woensdag 19 oktober 2016 t/m de tweede week januari 2017 zijn er 24 foto’s, gemaakt door 12 clubleden van fotoclub Elburg, te bewonderen in de Ichthuskerk te Zwolle. De geëxposeerde foto’s beslaan drie categorieën: Landschap, mens en foto van de maand

De expositie is te bewonderen een half uur voor en na de kerkdiensten en op afspraak. Voor de leden van fotoclub Elburg  en hun familie, vrienden en bekenden is er zaterdag 26 november tussen 17.00 en 18.00 uur gelegenheid, om onder het genot van een kopje koffie, glaasje fris of wijn, de expositie te bekijken. Voor de leden van fotoclub Elburg is er vooraf gelegenheid om  deel te nemen aan de LiG straatfotografie in Zwolle, verdere informatie hierover is te verkrijgen bij Erik de Jeu, tevens de initiatiefnemer van deze mooie expositie.

Ichthuskerk, gereformeerde kerk vrijgemaakt te Zwolle-berkum
campherbeeklaan 69
8024 BT zwolle
kerkdienst, elke zondag om 09.30 en 16.30 uur

Onderstaand een impressie van de inrichting van de expositie…. Lijsten poetsen, glas opwrijven, hier en daar een passe-partout bijsnijden, sorteren, indelen, ophangen, bijstellen, beoordelen, nog een beetje bijstellen…. Uiteindelijk was iedereen tevreden en na een paar uur hard werken, met af en toe een koffiebreak,  viel de kerkdeur achter het groepje “expositie inrichters” dicht en lieten zij met een tevreden gevoel de foto’s achter, in de hoop dat de komende maanden veel mensen gaan genieten van de geëxposeerde foto’s.