Invulling van de resterende clubavonden 2018

De clubavonden vinden plaats in het Gruithuis, Krommesteeg 11 te Elburg.

De avonden beginnen om 19.30u

13 september
We gaan naar Ilford in Zwolle.
Ilford is al van oudsher een merk dat zich bezig houdt met fotografie. Vroeger de bekende zwartwit rolletjes en tegenwoordig gericht op het afdrukken van een foto. Ruim van te voren zal Lusine de bijzonderheden bekend stellen.

Evt. is er ruimte om de vragen over de jaaropdracht te beantwoorden.

20 september
Uitleg betreffende de nieuwe wijze van jurering van de foto van de maand door Kees en Lusine. Presentatie van de gemaakte foto’s van 7 juni in en rond de haven o.l.v. Ruud. Uitleg fotobewerken toegespitst op zwartwit fotografie door Margriet. Neem evt. je eigen laptop mee.

Foto van de maand: ‘beroep’.

4 oktober
Fotograferen met een primelens in Elburg. Heb je die niet dan de camera op een vaste brandpuntsafstand laten staan. Ruud verzorgt deze avond. De resultaten worden op dezelfde avond nog bekeken. Daarom ook eventueel een usb-stick meenemen.

18 oktober
Day of my life
Op een journalistieke manier leg ik jullie dag vast. Ik werk op de achtergrond zodat ik de ‘echte’ momenten van jullie en jullie gasten kan vastleggen. Ik denk dat ik mijzelf het beste kan omschrijven als bescheiden, professioneel en positief. Oog voor omgeving & details! De details komt via de mailing

Foto van de maand: ‘warmte’.

Culinair met glazen water
Is het je wel eens opgevallen dat een vol glas water het licht op een andere manier breekt? Mij niet. Je hersens corrigeren dat beeld, je merkt het niet automatisch op. (Neem je fotoapparatuur mee en let op de mailing)

Presentatie en uitleg over het thema ‘witbalans’ door Theo.

Foto van de maand: ‘vrije keuze’.

Het presenteren van je ´portfolio´.
Je mooiste 5 foto´s gemaakt in 2018 opsturen naar Lusine. Zij zal deze presenteren waarbij de fotograaf zelf de benodigde informatie kan geven. (verkleinen naar lange zijde 1024)

Foto van de maand: ‘respect’.

Dit is de planning. Moeten we door omstandigheden ergens vanaf wijken dan zullen we dit zo snel mogelijk doorgeven.

Veel succes en fotoplezier.
De AC FCE

Margriet, Lusine, Ruud en Kees.